Erkend makelaar met een passie voor huizen

Vastgoed Valkenborgh is het levenswerk van Joris Valkenborgh. De smaak voor Vastgoed kreeg hij te pakken toen hij een eerste pand kocht, volledig renoveerde en vlot opnieuw aan de man bracht. Sindsdien is het snel gegaan. Zijn ervaringen bij andere kantoren zijn de fundamenten van wat Vastgoed Valkenborgh uiteindelijk geworden is: een solide constructie die zich op vele vlakken onderscheidt van andere makelaars. Ook u als klant kan volop genieten van zijn kennis van en passie voor het verbouwen, hij deelt zijn ervaringen immers graag met u.

Bij Vastgoed Valkenborgh ga je binnen met een goed gevoel. Wij slagen er in een thuis-gevoel te creëren waar je in alle rust kan praten over je woning en je toekomst. 'Welkom thuis' staat niet toevallig in ons logo.

Tot slot nog dit: Wij zijn een erkend makelaar met BIV nummer 508.120. Onze kennis breiden wij voortdurend uit met de nodige opleidingen en een constante bijscholing. Wij zijn immers altijd op zoek naar het beste, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Het kantoor vind je op de kleine ring van Hasselt, vlakbij De Blauwe Boulevard, het nieuwe kloppende hart van de stad.

 

Sinds kort krijgt Vastgoed Valkenborgh de ondersteuning van medewerker Pieter Claes die zijn passie voor vastgoed deelt met Joris. Pieter heeft jarenlang ervaring in bemiddeling en is het verlengstuk van de gedrevenheid en persoonlijke aanpak waar Vastgoed Valkenborgh voor staat.

 

Vastgoed Valkenborgh staat voor:

 

 • Een persoonlijk aanpak: Joris is het gezicht van de onderneming. Hij is de enige contactpersoon, van bij het eerste gesprek tot aan de finale handtekening bij de notaris. Zijn ervaring heeft hem geleerd dat het voor een klant erg belangrijk is dat slechts één persoon een dossier beheert. Dat is de snelste weg richting antwoord op uw vragen.
 • Opvallende aanwezigheid: uw pand vind je niet enkel op onze website terug. Wij plaatsen uw advertentie op alle mogelijke immobiliënwebsites (hebbes, immoweb, zimmo, hebbes immo magazine, kapaza, immovlan, 2dehands, immokrant, facebook) en gebruiken sociale media om beschikbare panden kenbaar te maken. Een professionele fotoreportage hoort daar natuurlijk gratis bij.
 • Een volledig dossier: bij de verkoop van een pand komt heel wat kijken. Wij staan in voor het volledige dossier (vastgoedinformatie, epc, kadastraal plan en legger, bodemattest, elektriciteitskeuring, keuring mazouttank, kavelinfo, ...). Wij vervullen alle formaliteiten, van de overname van de meters tot aan het opstellen van de verkoopovereenkomst en nog veel meer. Vragen over vergunningen? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn met de nodige uitleg.
 • Geen verkoop, geen kosten: u betaalt ons pas op het ogenblik dat de verkoop van uw pand gerealiseerd is.
 • Contract van onbepaalde duur: op elk moment opzegbaar.
 • Klare taal: wij winden er geen doekjes om. U mag van ons een eerlijke schatting verwachten. Wij hebben er geen belang bij uw woning hoger te waarderen dan de marktwaarde. Ook bieden wij een volledig gedetailleerd schattingsverslag aan.
 • Een onafhankelijke makelaar: wij zijn geen onderdeel van een grote groep. Dat betekent dat beslissingen snel kunnen genomen worden.
 • 7 dagen op 7 bereikbaar: een werkdag eindigt voor ons niet om vijf uur 's avonds. Je mag ons elke dag contacteren, wij staan altijd klaar met een antwoord.
 • Professionele begeleiding: samen met potentiële kopers bezoeken wij uw pand. Zij mogen rekenen op een professioneel en eerlijk antwoord op al hun vragen.
 • Interieuradvies: Een binnenhuisarchitect geeft een duidelijk beeld van de laatste trends en wat de mogelijkheden in uw pand zijn door middel van 3D foto's.
 • Renovatie: grootse plannen, maar niet de tijd om ze uit te voeren of op te volgen? Ook hier ben je bij Vastgoed Valkenborgh aan het juiste adres. Wij hebben de nodige ervaring en steken nog altijd graag zelf de handen uit de mouwen. Projectopvolging is een andere mogelijkheid. Op die manier leef je zorgeloos naar je nieuwe woonst toe.